top of page

do 09 jun

|

Den Haag

Kluster5 - visueel album presentatie

http://www.kluster5.nl/perceivedreality donderdag 9 juni, 20:15 uur in Pathé Buitenhof (Den Haag) Voor tickets: klik hier! 20:00 ontvangst en inloop met bubbels 20:15 inleiding 20:25 screening 21:30 dankwoord 21:40 afterparty!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kluster5 - visueel album presentatie
Kluster5 - visueel album presentatie

Time & Location

09 jun 2022, 20:15

Den Haag, Buitenhof 20, 2513 AG Den Haag, Netherlands

About the event

EEN VISUEEL ALBUM

Kluster5 wil het publiek meer bieden dan alleen het luisteren naar klank – Als wij muziek spelen dan vormt zich een complete wereld in ons hoofd – díe willen we met het publiek delen.

We willen dat mensen de muziek horen mét ons verhaal, want dat is wat het werk uniek maakt, dat is wat het persoonlijk en ‘van ons’ maakt. De visie die wij delen met de componist, die willen we mensen laten ervaren. Daarom maken wij nu een visueel album: Perceived Reality.

Visueel album De vorm van het visuele album bestaat in de popmuziek al heel lang – onder andere The Beatles, Prince, Pink Floyd, Michael Jackson en Beyoncé maakten visuele albums.

Kluster5 introduceert het visuele album nu in de nieuwe muziek: een muziek album begeleid door film die visie achter de muziek visueel overbrengt, de muziek meer context geeft en zo op een rijkere manier het verhaal communiceert.

Perceived Reality is een tweeluik over het waarnemen van de werkelijkheid: componisten Celia Swart en Alexandre Kordzaia vertellen hun persoonlijke verhaal.

Celia’s verhaal speelt zich af in het heden en gaat over de soms verwarrende relatie die we hebben met de parallelle wereld online. Alexandre blikt juist terug, hij bekijkt zijn fantasiewereld als 5-jarige in het onrustige Georgië, vlak na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie.

In beide gevallen lijkt de waargenomen werkelijkheid misschien onschuldiger dan ze is…

Share this event

bottom of page